Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2007    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Andrew Ingram til lokalradiokonferansen

Reklameguru Andrew Ingram fra Radio Advertising Bureau er en av gjestene under årets lokalradiokonferanse i mai.



RADIONYTT.NO - 13.03.07 - KYRRE DAHL
Norsk lokalradioforbund inviterer til lokalradiokonferanse i Kristiansand 11 - 13 mai. Konferansen arrangeres annethvert år, mens det de andre årene arrangeres landsmøte. I år er det et tettpakket program med alt fra reklame til jaktradio.

En av de store navnene på årets konferanse må sies å være Andrew Ingram. Dette er hva lokalradioforbundet selv skriver: "Andrew Ingram startet sin lange reklamekarriere som annonseselger på The Daily Mail i 1981. Snart gikk han inn i kvantitativ research og videre til den kvalitative research, hvor han blant annet var direktør for analysebyrået Winstanley Douglas & Partners og siden for Davis Wilkins Advertising. I 1992 ble han en del av det nystartede Radio Advertising Bureau (RAB) i London, hvor han som Account Planning Director var ansvarlig for innholdet av RABs utgivelser og events. Han har skrevet bøkene Wireless Wisdom (1994), Understanding radio (2000), The Advertiser’s Guide to Better Radio Advertising (2005) og siste bok: Engaging Radio Advertising - For Dummies

Av andre poster på programmet kan vi nevne at nyhetsredaktør i Kanal 24, Audhild Gregoriusdotter Rotevatn, skal holde et foredrag om hvordan man skal få lytterne til å sitte klistret til radioapparatene. Jan Vidar Holthe fra Radio Vest-Telemark skal fortelle om alternative inntektskilder som jaktradio. Grunnleggeren av Netthandelen Norge; Einar Øgrey Brandsdal forteller sin historie om hvordan han laget gull av gråstein.

Kilde og Foto: NLRF




Vil du høre mer på radio?

Klikk her for å kjøpe radio


Vi samarbeider med Best-Buy, som er Experts nettbutikk.
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
E-post:







 Se også:

Navnga overgripere på direkten
12.03.07

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no



 Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info


 TVNytt.no: