Annonser:



 Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2006    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Kraftig nedgang i tidsbruken

I første halvår gikk tiden nordmenn bruker på radio kraftig ned, viser en undersøkelse om nordmennes medievaner.



RADIONYTT.NO - 25.09.06 - KYRRE DAHL
I første halvår i 2005 brukter nordmenn i snitt 145 minutter på radio hver dag. i første halvår i år er dette redusert til 135 minutter pr. dag. Det viser en undersøkelse om nordmenns medievaner utført av TNS Gallup. Denne undersøkelsen har fokus på ungdom, men dersom ikke annet er nevnt gjelder disse tallene alle aldersgrupper.

Det er NRK som taper mest på denne målingen. NRK går ned fra 89 til 82 minutter pr. dag. NRK P1 går ned fra 70 til 64 minutter. P3 går også ned fra 9 til 8 , men P2 går faktisk opp fra 7 til 8 minutter i snitt pr. dag. Dette er et snitt blant alle nordmenn, også de som ikke hører på kanalen.

Kanal 24 må kalles undersøkelsens vinner. Kanal 24 klarte å øke fra 6 til 7 minutter, mens P4 gikk ned fra 33 til 30 minutter. Lokalradio samlet gikk ned fra 15 til 14, mens utenlandsk radio er stabil på 2 minutter.

Lokalradio er ungdommenes favortitter. Lokalradio er størst mellom 9 og 19 år, der lokalradio har doblet sin lyttertid siden 1997. P3 har på den samme tiden mistet to tredeler av lyttertiden blant de unge.

Undersøkelsen viser også at ungdom bruker mer tid på internett enn både radio og avis, men TV tar fortsatt mest tid for tenåringene.


Vil du høre mer på radio? - Kjøp radio her!
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
Til E-post-adresse:



 Se også:

Nå kan du høre avisa
21.09.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no



 Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info