Annonser:



 Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2006    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Mener programvilkår er rasistiske

P4 vil ha fjernet konsesjonsvilkåret om at de må ha program for flerkulturelle. Årsaken er at de vil fjerne rasisme på radioen.


RADIONYTT.NO - 25.08.06 - KYRRE DAHL
I et tilsvar til kritikken i allmennkringkastingsrapporten, der Myndighetene mener at P4 ikke oppfyller sine konsesjonsvilkår når det gjelder program for flerkulturelle, skriver P4 at slike program må tas vekk, fordi de er rasistiske.

Dette sier programdirektør Trygve Rønningen til Kampanje: "– Vi vil droppe rasisismen og diskrimineringen ved å slutte å lage programmer for de såkalt flerkulturelle spesielt. Da mediene ble pålagt å lage slike programmer under de kommersielle medienes barndom på 90-tallet var det kanskje et poeng å snakke om våre nye landsmenn. I dag blir det flåsete og vi har kommet lengre. Er ikke et debattprogramm som «Sytten Tretti» like mye for flerkulturelle som for etniske nordmenn? Hadde ikke jeg vært etnisk nordmann, ville jeg blitt fornærmet. Det må bli slutt på at vi må lage egne programmer for etniske minoriteter. Da bedriver mediene segregering, som er det motsatte av det vi skal drive med", sier Rønningen.


Vil du høre mer på radio? - Kjøp radio her!
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
Til E-post-adresse:



 Se også:

Mer kebab på Kanal 24
22.08.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no



 Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info