Nyheter - Utenriks:
TILBAKE TIL.....UTENRIKS 2006    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

DANMARK: TV2 fikk ny radiokanal

Dansk TV2 har fått konsesjon for riksdekkende kommersiell radio i Danmark. Denne konsesjonen ble ledig etter at Sky Radio kastet inn håndkleet.



RADIONYTT.NO - 24.08.06 - KYRRE DAHL
I går ettermiddag ble det holdt auksjon over hvem som skulle få den ledige konsesjonen for riksdekkende kommersiell radio i Danmark. MTG var med til siste slutt og tilbød seg å betale 22 millioner kroner i året. Men, det var TV2 (Danmark) som var vilig til å by mest. 23 millioner kroner i året må TV2 betale for FM5-konsesjonen.

Ingen av de andre som var påmeldt til auksjonen, Berlingske, SBS Radio og Talpa, la inn noe bud, og dermed fikk TV2 tilslaget på en mye lavere sum enn den SKy Radio i sin tid måtte betale ( 54 mill. kr ). Konsesjonen gjelder i åtte år.

TV2 regner med å være på luften på nyåret. De vil ikke røpe så mye om sine planer, men lover kvalitet. "Der er ingen tvivl om, at TV 2 står over for en stor opgave - ikke mindst i forhold til DR, som i dag er langt bedre rustet til konkurrencen, end da TV 2 brød tv-monopolet i 1988. Ikke desto mindre forventer vi naturligvis, at vi kommer til at levere et radioprodukt af meget høj kvalitet", sier direktør Per Mikael Jensen ifølge Radionyt.dk

Vil du høre på nettradio - Sjekk ut vår nettradioportal LYTTE.NO



 Se også:

MEXICO: Rasende lærere okkuperer radiostasjoner
23.08.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no