Diskusjon:
 Bruktbørsen:
 Jobb-børsen:
 Annonser:



 Lyttertall:
TILBAKE TIL.....LYTTERTALL    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

God sommer for P4

Radiolyttingen gikk generellt ned i sommerukene, men P4 klarte seg best av de store kanalene.


RADIONYTT.NO - 10.08.06 - KYRRE DAHL
De fleste radiokanalene hadde en nedgang i lyttingen i sommervarmen. Det viser PPM-tall fra TNS Gallup for ukene 27 - 31. Det er ett hederlig unntak, P4, som faktisk hadde flere uker med høyere lytting enn ukene før sommerferien. I uke 30 hadde P4 sin beste sommeruke, med 36,8 % oppslutning. I uke 24 hadde P4 "bare" 34,4 % oppslutning.

For de andre kanalene er det liten tilbakegang som er hovedregelen. NRK P1 holdt seg stortsett rundt og over 50 % oppslutning før sommeren. I uke 29 var det bare 46,9 % som hørte på NRK P1. Kanal 24 hadde 13 - 14 % oppslutning før sommerferien, i den dårligste sommeruka var oppslutningen bare 12,1 %.

Mest turbulent har det vært for storbyradioen, som gikk fra 13,8 % i uke 24 til 9,4 % i uke 27. For P2 og P3 kan det virke som sommeren har lite å si for lyttingen. Begge kanaler hadde sommeruker både over og under ukene før sommeren.

MRK: Tallene er plukket ut som eksempler. I løpet av 10 uker går tallene opp og ned, men vi har trukket fram det som ser ut til å være trenden i tallene.



 Se også:

NRK tilbake til det normale
29.06.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no



 Annonser: