Diskusjon:
 Bruktbørsen:
 Jobb-børsen:
 Annonser: Lyttertall:
TILBAKE TIL.....LYTTERTALL    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Kanal 24 over 500 000

Kanal 24 er for første gang over 500 000 lyttere, takket være de nye PPM-målingene.


RADIONYTT.NO - 10.05.06 - KYRRE DAHL
Pressemelding: I dag ble den nye elektroniske lyttermålingen PPM(Portable people meter) presentert av TNS Gallup på Royal Christiania Hotell i Oslo. Kanal 24 kan vise til meget gode lyttertall ut ifra den nye målingen som er en mer nøyaktig måling enn det som tidligere har vært brukt.

Den nye målemetoden viser at Kanal 24 i enkelte uker er over 500 000 lyttere daglig og har således ca 40 % flere lyttere enn det tidligere målinger har vist* . ”Det er meget hyggelige tall vi fikk presentert i dag, og det er fantastisk at vi i flere uker har mer enn 500 000 lyttere daglig. Kanal 24 er nå Norges 3. største radiokanal ” sier Radiosjef Jan Erik Pedersen. Vi ser at den jobben som er gjort med å sette fokus på ” Bra folk – Bra musikk” har gitt oss et meget godt grunnlag. De nye tallene inspirerer oss nå til å fortsette dette arbeidet legger Pedersen til.

* Antall daglige lyttere i snitt alle ukedager. CATI/telefonintervjuver(gammel metode) for perioden juli 05 – mars 06 sammenlignet med PPM – tall (ny metode) for ukene 10 – 17/ 06 Se også:

Storbyradioen kjempefornøyd med PPM
10.05.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonser: