Lyttertall:
TILBAKE TIL.....LYTTERTALL    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

OL ga gull for NRK P1 i februar

Ingen stor bombe kanskje, men nå er det svart på hvitt. Lyttertallene fra TNS Gallup for februar utroper NRK P1 til månedens vinner.


RADIONYTT.NO - 08.03.06 - KYRRE DAHL
I en måned preget av OL, gikk den totale radiolyttingen ned. Dette rammet alle kanaler, unntatt NRK P1, som var redningen for alle OL-frelste som av en eller annen grunn ikke kunne se TV. Størst var tilbakegangen for P4, viser tall fra TNS Gallup. ( Det er NRK som har laget diagrammet nedenfor)"- NRK P1 tok OL-gull. Lyttertallene for februar bekrefter at NRK P1 er kanalen lytterne strømmer til ved store anledninger og begivenheter", konstaterer radiosjef Øyvind Vasaasen i NRK i en pressemelding.

Han sier også lyttertallene viser at NRK P1 er radioens sportskanal nummer en i Norge . "– Ser vi litt framover lover det godt i forkant av fotballsesongen. 9. april sparkes Tippeligaen i gang og NRK P1 vil sende mer fotball enn noensinne. Det har vi god tro om også vil bli et svært populært tilbud hos våre mange sportsinteresserte lyttere", sier Øyvind Vasaasen. Se også:

Ned for P1, opp for P2
07.03.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no