Nyheter - Utenriks:
TILBAKE TIL.....UTENRIKS 2006    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

USA: Milliard-søksmål mot Howard Stern

Howard Sterns tidligere oppdragsgiver CBS går til milliard-søksmål etter at Stern hoppet over til Sirius Satelite Radio. Stern kaller det en personlig vendetta.



RADIONYTT.NO - 02.03.06 - KYRRE DAHL
Howard Stern forsvant fra FM-radio i USA og gikk over til satelittradio ved årskiftet. Dette har ikke Sterns tidligere oppdragsgiver CBS tenkt til å sitte stille og se på. De har nå slengt et 47 siders langt søksmål i bordet til Stern, der de kort fotalt beskylder han for en rekke kontraktsbrudd. Hans nye arbeidsgiver blir også saksøkt.

Et av punktene er at Stern promoterte Sirus mens han var i kontrakt med CBS, og at både Stern og Sirius tjente mye penger på dette. CBS forlanger blant annet at Stern betaler tilbake alt av sitt honorar hos CBS siden avtalen med Sirius ble kjent. De krever også at alle merinntektet Sirius har hatt siden avtalen med Stern ble offentliggjort tilfaller CBS. I tillegg vil CBS ha provisjonen Stern har fått utbetalt som følge av at Sirius har økt antall abbonenter. Dersom CBS får medhold, er det snakk om milliarder av kroner.

Howard Stern er rystet og kaller søksmålet en personlig vendetta fra CBS-sjef Leslie Moonves. CBS har tapt stort på at Stern forsvant, forteller Stern: "Les has had it in for me for a long time. I don't deserve it," sa Stern på en pressekonferanse.




 Se også:

SVERIGE: SBS Radio kjøper Fria Media
27.02.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no