Lyttertall:
TILBAKE TIL.....LYTTERTALL    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Capital Fm tilbake på toppen - nesten

Etter en forsmedelig tredje plass i forrige kvartal er Capital (nesten) tilbake på toppen i London, ifølge nye tall fra Rajar.


RADIONYTT.NO - 02.02.06 - KYRRE DAHL
Etter å ha vært den ubestridte ener blant de kommersielle stasjonene i London i årevis, har Capital Fm opplevd en kraftig tilbakegang. Den førte til at Capital i tredje kvartal 05 endte på en tredje plass bak Heart Fm og Magic Fm. Men, nå er nedgangen snudd og Capital gjør et stort hopp oppover på lyttertallene fra Rajar.

I fjerde kvartal 05 er fortsatt Heart Fm størst med en markedsandel på 6,0 %, men Capital Fm er like bak med 5,9 % markedsandel. For Capital er det en oppgang på hele 0,8 %, mens Heart går ned med 0,4 %. Magic Fm går også ned 0,4 % og ligger dermed på 4,9 %, og må dermed nøye seg med tredjeplassen. Bak disse finner vi blant annet Kiss Fm med 3,7 % markedsandel og Virgin med 3,6 %.

Nasjonale tall for storbritannia viser at BBC går fremover, med en samlet markedsandel i fjerde kvartal på 55,1 % Det er en oppgang på 0,5 % sammenlignet med tredje kvartal. Tallene speiles hos de kommersielle som samlet går ned med 0,7 % til 42,8 markedsandel. Hos BBC er det Radio 2 som går mest frem, 0,4 % til 16 % markedsandel. Det er også Storbritannias største radiokanal, mens den nest største, Radio 4, også går fremover. Opp 0,3 % til 11,8 % markedsandel. Se også:

Knalluke for NRK
31.01.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no