Nyheter - Utenriks:
TILBAKE TIL.....UTENRIKS 2006    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

ENGLAND: Suksess med færre reklamespots

Capital Fm er nå relansert som Capital Radio, og merker at populariteten stiger igjen.



RADIONYTT.NO - 10.01.06 - KYRRE DAHL
Capital Fm var lenge Londons største kommersielle radiostasjon, men etter en lang nedtur befant Capital seg i høst på en tredjeplass i London. Da tok ledelsen affære og lanserte en rekke forandringer. Fra og med denne uka heter ikke stasjonen lenger Capital Fm, men går nå istedet under navnet Capital Radio. Navneskiftet i seg selv er ikke så dramatisk, men det ligger selvsagt mer bak:

Musikkprofilen er strammet opp, og hard rock er bannlyst. I det nye lydbildet inngår mainstream R&B, melodiøse singer/songwriters som James Blunt og Dido, feel-good black musik med røtter i soul, som f.eks. Janet Jackson og Destiny's Child over i pop/funk som Justin Timberlake og Jamiroquai, forklarer Radionyt.com.

En annen forandring er vesentlig færre reklamer. Allerede 12. desember innførte Capital sin nye reklamegaranti: Aldri mer enn 2 reklamer i samme bolk! Capital rapporterer at dette alleredee er blitt svært populært hos lytterne. En annen tilbakemelding fra lytterne er at de var lei av slitsomme programledere som snakker uten å si noe fornuftig.



 Se også:

EUROPA: Grønt lys for europeisk satelittradio
06.01.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no