Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2005    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Fare for lokalradiokaos i Halden

En av søkerne som ikke fikk konsesjon i Halden, har nå fått medhold i sin klage.


RADIONYTT.NO - 01.12.05 - KYRRE DAHL
Bare en uke etter at Radio Prime kom på lufta som ny lokalradio i Halden ( og Aremark ) truer mørke skygger i horisonten. Radio Prime vant konsesjonen i konkurranse med seks andre selskaper, og ett av disse, Halden og Aremark lokalradio, klaget vedtaket inn for kulturdepartementet, med begrunnelsen at det var begått saksbehandlingsfeil i Medietilsynet.

Nå har Halden og Aremark lokalradio fått delvis medhold fra Kulturdepartementet, melder Halden Arbeiderblad. Det betyr at klageren vil få sin søknad behandlet på nytt. Dersom medietilsynet kommer fram til at det er begått feil, vil også Halden og Aremark lokalradio få tildelt konsesjon.

Det betyr i så tilfelle at man risikerer kaotiske tilstander ved at alle konsesjonærene må dele samme sendernett, der Radio Prime og Halden Nærradio allerede har delt opp sendetiden. Radio Prime vil i så tilfelle måtte redusere antall sendetimer, for at Halden og Aremark lokalradio skal få slippe til. Men, det er fortsatt opp til myndighetene å bestemme seg for om det skal deles ut en ny konsesjon i Halden.



 Se også:

Rune Nilson til Kanal 24
30.11.05

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Søk i Google:
 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no