Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2005    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

GD vil ha flere lokalradioer i Oppland

Lokalavisa Gudbrandsdølen Dagningen, som nylig overtok Norddalsradioen, er ute og snuser på flere lokalradioer i Oppland.


RADIONYTT.NO - 21.11.05 - KYRRE DAHL
Gudbrandsdølen Dagningen (GD) har lenge vært interessert i radio, og lar ikke sjansene gå fra seg. GD eier 50 % av Radio Gjøvik og Radio Lillehammer, og i oktober overtok de kontrollen over Norddalsradioen i Gudbrandsdalen, etter ønske fra radioen selv, ifølge adm. dir. Asbjørn Ringen.

Denne gangen er det Radio Tri i Vinstra som er i søkelyset. Også det er en radio som lenge har slitt med økonomien, og eier Tore Østby har fått et konkret tilbud, skriver Dølen. Østby vurderer tilbudet, samtidig som han prøver å få til en annen driftsform i lokalradioen, ved hjelp av medlemskap: "Denne invitasjonen til å bli medlemmer i "Foreningen Radio TRI” vil gi meg en pekepinn eller en bekreftelse om det lokale engasjement er til stede for videre drift med sterkt lokalt eierskap og styring. Får jeg ikke den bekreftelsen, vil jeg fortløpende vurdere et eventuelt salg til GD.", sier Østby til Dølen.



 Se også:

NRK satser mer på Podcasting
18.11.05

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no