Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2005    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Radio 1 støtter TV-aksjonen med kjendiser

Radio 1 samler inn håndtrykk og signaturer til inntekt for årets tv-aksjon.


RADIONYTT.NO -17.10.05 - KYRRE DAHL
Pressemelding: Radio 1 støtter årets TV-aksjon ved å engasjere kjente personligheter i både inn- og utland.

Radio 1 vil samle sammen kjente personligheters håndtrykk og signatur på et lerret som skal auksjoneres bort til høystbydende. Lerretet er allerede lagt ut på nettauksjonen QXL. Først ut til å sette sitt preg på lerretet er Marion Raven som ser viktigheten av dette.

Alle pengene som kommer inn fra auksjonen går uavkortet til FOKUS - Forum for Kvinner og Utviklingsspørsmål. TV-aksjonen, som har fått navnet "Drømmefanger", skal bidra til å virkeliggjøre drømmen om en trygg hverdag for voldsutsatte kvinner i fattige land.

Bente Klemetsdal, Adm.Dir. i Radio 1 Norge AS, regner med bred støtte til prosjektet: "Vi tror de aller fleste vil ønske å stå bak et slikt prosjekt. Ikke bare fordi inntektene går til en god sak, men også fordi det er viktig å vise engasjement som medmenneske, og spesielt som en offentlig personlighet. Man har kanskje mer påvirkningskraft enn man selv er klar over, og det er viktig å bruke denne til å sette fokus på slike viktige saker."

Klemetsdal mener det også er viktig for Radio 1 som massemedium: "Vi føler et stort ansvar ovenfor de vi kommuniserer med til daglig. Vi er jo en radiostasjon som også må kommunisere et bilde av samfunnet vi lever i. Vi ønsker å hjelpe til med å sette fokus på et så viktig budskap."






 SE OGSÅ:

Gullmikken til Try og DNA
12.10.05

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no