Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2005    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Flere briter til Radiodager

Det blir fokus på engelsk og internasjonal radio under radiodager. DAB er ett av stikkordene.


RADIONYTT.NO -03.10.05 - KYRRE DAHL
Radiodager 2005 går av stabelen 28. oktober, og programmet begynner å falle på plass. Som tidligere meldt kommer blant andre programsjef Keith Pringle i capital Fm i London. men det stopper ikke der. I programmet til radiodager er det satt av en egen sekvens for britisk og internasjonal radio.

Nå er det klart for Ian Dickens, som er direktør for DRDB, Digital Radio Development Bureau. Han er mannen som skal overbevise britene om at DAB-radio både kvalitetsmessig og innholdsmessig er det beste alternativet. Dickens har bakgrunn som markedsfører for Olympus i Europa og har vunnet flere priser for sine kampanjer. Dickens og seilerteamet hans kom på 3. plass i Round the World Yacht Race, en erfaring han tar med seg når han markedsfører DAB-radioen i Storbritannia, heter det i nyhetsbrevet fra Radiodager.

En annen som kommer til radiodager for å dele ut sine erfaringer, er Svein Tore Bergestuen har 11 års erfaring fra radio og tv: TV 2, P4, TVNorge, Amnesty og Kanal24. Bergestuen har over 1000 direkteintervjuer bak seg og har spesielt vært opptatt av intervjuteknikk. Hvilke spørsmål gir best svar? handler om grunnleggende intervjuteknikk. Hvorfor viker ofte gode spørsmål for tøffe spørsmål? Er spørsmålet eller svaret hovedattraksjonen? Alle som jobber i radioen har godt av å minnes på selvfølgeligheter sier Bergestuen.

Drøyt 200 mennesker er allerede påmeldt, men det er plass til 300 radiofolk. Alle som jobber med radio kan delta.




 SE OGSÅ:

Aller satser mer på radio og media
30.09.05

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no