Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2005    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Nok en Jaget-suksess for Radio 1

Radio 1 slår seg på brystet og proklamerer at også den tredje utgaven av Jaget er blitt en suksess.


RADIONYTT.NO -26.09.05 - KYRRE DAHL

Pressemelding: Man kan trygt si at de som annonserer på www.radio1.no har fått valuta for pengene. Under konkurransen JAGET har nemlig besøket doblet seg på www.radio1.no. Engasjementet er høyt for den populære konkurransen, og Radio 1 er svært fornøyd med responsen så langt.

Bente Klemetsdal, Adm. Dir i Radio 1 Norge AS sier: ”Vi har opplevd en fantastisk pågang både på web og til studio så langt i perioden. JAGET varer frem til 30 september, og vi regner med at interessen bare vil øke fremover også. Vi gleder oss til å se lyttertallene våre i perioden, erfaringen viser at lyttingen øker betraktelig under JAGET. Våre annonsører og sponsorer får virkelig valuta for pengene under denne tiden, og det er vi virkelig fornøyde med!”

Den JAGEDE legger ut dagboken sin hver dag på internettsidene til Radio 1, med sine egne historier fra de dagene han har vært på flukt. I tillegg legges bilder av vinnere ut, og all informasjon om mobile JAGET-tjenester og konkurranseregler finnes også her. Man kan altså få store fordeler ved å følge med på www.radio1.no.




 SE OGSÅ:

Capitals hemmelighet avsløres i oktober
07.09.05

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no