Utenriks:
TILBAKE TIL.....UTENRIKS 2005    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

EUROPA: Murdoch bekrefter salg av Sky Radio

Ryktene har gått en stund, og nå bekrefter Robert Murdoch at han er i ferd med å selge Sky Radio til en ikke navngitt aktør. Hans begrunnelse for salget er kanskje det mest interessante.


RADIONYTT.NO - 25.08.05 - KYRRE DAHL
Robert Murdoch-selskapet News Corporation vil ut av radio. De er i samtaler med en ikke-navngitt kjøper, fikk de ansatte beskjed om i en e-post denne uka. News Corporation har radiostasjoner i Nederland, Danmark og Tyskland, alle under navnet Sky Radio, som har vært en kjempesuksess i Nederland.

News Corporation har tidligere hatt interesser i Talksport, men også disse aksjene er solgt. Ifølge The Times kan SKy Radio verdsettes til rundt 200 millioner pund, eller rundt 2,4 milliarder norske kroner, men hvilke beløp det til slutt blir snakk om er helt ukjent.

Begrunnelsen for salget er svært interessant, slik det står i The Times: "Rupert Murdoch, chairman and chief executive of News Corp,believes that the popularity of digital music players is drawing listeners away from radio, making the long-term future of the medium uncertain."




 Se også:

SVERIGE: Sex-butikkene satser på radio
15.08.05

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no