Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2005    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Opp for P1, ned for lokalradio

NRK P1 har all grunn til å smile for lyttertallene forrige uke. Lokalradioene har derimot ingen grunn til å smile.


RADIONYTT.NO -16.08.05 - KYRRE DAHL
NRK P1 fikk sin beste uke på lenge i forrige uke. Det viser lyttertall for uke 32 laget av TNS Gallup. P1 hadde en daglig oppslutning på 41 %, det er opp 2 % fra forrige uke, og klart bedre enn snittet fra i sommer. NRK P2 gikk opp 1 % til 8 % , mens Petre holder seg stabil på 11 %. Det gir P2 en midt-på-treet-uke, mens Petre gjør det noe bedre enn normalt. Markedsandelen til NRK er på 61 %. Det er det samme som forrige uke.

Ukas tapere er lokalradioene, som har en usedvanlig dårlig markedsandel i uke 32. Lokalradioene totalt oppnådde en markedsandel på bare 8 %, ned fra 12 % uka før ( 13 % i 3. kvartal i fjor). Radio 1 hadde en dårlig uke i oppslutning også, bare 4 % daglig i uke 32, mot 7 % uka før. Energy oppnådde bare 1 % oppslutning ( mot 3 % uka før ), mens Jærradiogruppen går ned fra 3 til 2 % oppslutning. På den annen side har det vært bedre uker før i dette kvartalet, slik at det er for tidlig å si at lokalradio generellt er på vei nedover.

Kanal 24 er stabil, med 10 % oppslutning for tredje uke på rad. Markedsandelen går opp fra 1 % til 7 %. Det betyr nok en god uke, som går mot sitt beste kvartal noensinne. P4 går ned 3 % til 23 % oppslutning. Men, for P4 er markedsandelen opp med 3 % til 22 %, alt i alt en midt-på-treet-uke for P4.




 SE OGSÅ:

Nye knall-tall fra P4
12.08.05

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no