Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2005    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Medietilsynet reagerer på Sandefjords Blad

Medietilsynet ber om redegjørelse fra to konsesjonærer i Vestfold, etter at Sandefjords Blad har flagget at de driver nærradio.


RADIONYTT.NO -30.06.05 - KYRRE DAHL
Lokalavisa Sandefjords Blad startet tidligere i vår med radiosendinger, for det meste via internett. Men, noen få timer i uka er også Kanal Sandefjord på lufta på FM-båndet i sendetiden til Misjonsradioen og Kontakt Radio, som er to av konsesjonærene på samme sendernett som Jærradiogruppens Radio Sandefjord.

Men, nå reagerer Medietilsynet på sendingene fra Sandefjords Blad. I et brev til Kontakt Radio og Misjonsradioen ber Medietilsynet om en redegjørelse om hvem som benytter konsesjonen. I brevet heter det blant annet: "Medietilsynet har mottatt opplysninger om at Misjonsradioen ikke benytter den tildelte lokalradiokonsesjonen selv. Ifølge opplysningene skal det ha blitt inngått en avtale mellom Sandefjords Blad og Misjonsradioen om at førstnevnte skal forvalte konsesjonen" ( Likelydende brev er sendt til Kontakt Radio. )

Ifølge konsesjonsforskriftene må den som har konsesjon, benytte konsesjonen selv. Det er ikke tillatt å leie eller låne ut konsesjonen til andre aktører. Medietilsynet ber om en redegjørelse om saken innen 4. juli.




 SE OGSÅ:

Fylkesordfører bekymret for Nærradioene og DAB
29.06.05

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no