Raymonds Idol-Miss:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2005    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

En ukes gåtur er unnagjort

Han har gått i over en uke. Programleder i Radio Tønsberg, Raymond Johansen, er på full fart over fjellet.


BILDE: Raymond Johansen på vei fra Tønsberg til Sogndal

RADIONYTT.NO - 20.06.05 - KYRRE DAHL
Raymond Johansen, programleder i Radio Tønsberg, lovte å gå til Sogndal dersom Tone ikke vant Idol. Det løftet er han nå i ferd med å innfri. Han er nå godt inne i dag 5 av sin fottur. Les mer om turen her.

Nå har han gått i over en uke. Han startet forrige mandag i Tønsberg, og har nå gått hele veien gjennom Hallingdal og har passert Hemsedal. Han møter vennlige folk overalt. I helgen tok Monica fra Nesbyen hotell med seg ulvangsokkene og boksershortsen hjem for klesvask.


Raymond passerer Hemsedal

Raymonds egen dagbok:

Dag 7. Har nå kommet frem til Hemsedal. Over 3mil i 29grader. En heit gange. I dag stod folk i hagen, vinket og tok bilde da jeg kom. Fikk litt Flåklypa Grand Prix stemning langs veien. Riktignok gikk d ikke så fort. He he. Drakk litt vann fra fjellbekker i varmen og dukket hodet i bekken. Var nære ved å tråkke over med foten to ganger i dag. Men heldigvis gikk d bra. I kveld skal jeg trimme sjåføren (Basse) i følgebilen. En halvtimes gange skal han få gå. Så er d mulig jeg går 1mil el. to i kveld/natt. Dette for at d er så varmt på dagen blitt.

Følg Raymond hver dag her på radionytt.no...... ( alle bilder tilhører Raymond Johansen og/eller radionytt.no )




 SE OGSÅ:

Gratis is og hytte
17.06.05

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no