Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2005    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Bedre økonomi for lokalradioene

Samlet var det økonomisk bedring for lokalradioene i 2004, viser rapport fra Medietilsynet. Men ingen grunn til å juble for de fleste.


RADIONYTT.NO - 15.06.05 - KYRRE DAHL
Pressemelding:

- økonomien i lokalkringkasting 2004 - Medietilsynets årlige rapport om økonomien i lokalradioene og lokale TV-stasjoner viser styrket økonomi.

Lokal-TV

Økonomien i de lokale TV-stasjonene viser en positiv utvikling. Resultatet er samlet sett forbedret med mer enn ti millioner kroner fra 2003 til 2004. Det samlede underskuddet er 26 millioner kroner. Resultatforbedringen skyldes i hovedsak kostnadsreduksjon. Lavere lønnskostnader utgjør brorparten av denne reduksjonen.

Lokalradio

Også lokalradiobransjen har en positiv økonomisk utvikling fra 2003 til 2004. Bransjens samlede overskudd er styrket med tre millioner, men underskuddet er fremdeles betydelig – 13 millioner kroner. Bransjens forbedrede resultater skyldes i sin helhet høyere overskudd i de kommersielle radioene. De styrket sitt resultat med sju millioner kroner. Det skyldes økt reklameinntekter. De ikke-kommersielle radioene svekket sitt resultat med fire millioner. Resultatsvekkelsen skyldes i all hovedsak økte kostnader. Bingoinntektene er redusert med to millioner, mens frivillige gaver er uendret fra året før.




 SE OGSÅ:

SBS vil kjøpe Kanal 24
15.06.05

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no