Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2005    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Klager på den nye lokalradioen i Halden

Medietilsynet har mottatt klage på tildeling av lokalradio-konsesjon til Radio Prime.


RADIONYTT.NO - 01.06.05 - KYRRE DAHL
Radio Prime ble tidligere i år tildelt lokalradiokonsesjon for Halden og Aremark kommuner, i sterk konkurranse med seks andre søkere. En av taperne, selskapet Halden og Aremark lokalradio, har nå klaget på denne tildelingen. Halden og Aremark lokalradio består av flere lokale privatpersoner.

Halden og Aremark lokalradio mener det har skjedd feil i behandlingen, i sitt brev til Medietilsynet ramser de blant opp feil i hovedgrunnlaget for tilslaget og feil i grunnlaget for avslaget. De antyder også at det selskapet som fikk konsesjonen har vært overoptimistiske i sine anslag og beregninger.

"Vi vil behandle klagen på vanlig måte", sier rådgiver i Medietilsynet, Arve Lindboe til radionytt.no. Hva som blir utfallet av klagebehandlingen er selvsagt høyst usikkert. Tidligere har denne type klager av og til endt med at klageren OGSÅ har fått konsesjon, men det er i utgangspunktet ikke aktuellt i denne saken: "Alle søkere var klar over at det i denne saken bare ville bli utdelt en konsesjon", fortsetter Lindboe. Han vil ikke si noe om hva som kan komme til å skje dersom klageren får medhold i sin anke i denne saken. "Dersom vi opprettholder vårt vedtak blir saken oversendt Kulturdepartementet", fortelller Lindboe.




 SE OGSÅ:

Overraskende bra for Kanal 24
31.05.05

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no