Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2005    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Sommersatsing på Carola og Tor Milde

P4 legger opp til sin største sommersatsing noensinne. Sommerradioen starter allerede neste uke.

RADIONYTT.NO - 26.05.05 - KYRRE DAHL
Pressemelding:

Aldri før har P4 satset så mye på direkteradio om sommeren. Carola blåser liv i den svensk-norske vitsekrigen. Tor Milde lager musikkquiz. Anette Evensen entrer P4 i badehette. Og jammen dukker DDE-Bjarne Brøndbo opp. P4-sommeren blir rekordlang, og starter ved Oslo Rådhus allerede 4. juni. Målgangen er i Mo i Rana 13. august.

Aldri før har P4 satset så mye på direkteradio om sommeren. Aldri har så mange programledere vært engasjert i en P4-sommermeny. Og aldri før har P4 satset så mye på å lage god sommerradio.

- Starten 4. juni betyr at vi er et par uker tidligere ute enn det som er normalt. Selvfølgelig har markeringen av unionsoppløsningen sitt å si, og P4s rullende radiostudio skal besøke 32 steder og byer som markerer jubileet. Hundreårsturnéen er det bærende elementet i en ellers rikholdig sommermeny. Vi føler et stort ansvar overfor våre lojale lyttere, og skal gjøre alt vi kan for å bli deres sommerradio i år, sier programdirektør Trygve Rønningen.

- Sommertid er radiotid, og vi har mye nytt på plakaten i år. Men først og fremst er P4 kjent for sine gode programledere og gode musikk, og det får du på P4 også i sommer, sier Trygve Rønningen. For eksempel er lyttersuksessen "Lyden av Norge" tilbake, denne gangen under navnet "Lyden av Sommer".

Her er noen av godbitene:

CAROLA TAR OPP IGJEN VITSEKRIGEN UNDER HUNDREÅRSTURNÉEN

Carola er aller best til å synge. Men ingen svensker går av veien for en god norskevits. Carola er intet unntak. Dag etter dag i sommer gjør hun sin entré hos Michael Andreassen (32) i P4s hundreårsturné. Både programlederen – og ikke minst Carolas turnépartner Bjarne Brøndbo – har lett for å le. Så uansett kvalitet på norskevitsene, det blir garantert høy stemning i P4-traileren fra 4.juni. Det er for øvrig sjuende året på rad den glade drammenser er på landeveien med "formidling av god sommerstemning". Det hele starter i Kristiansand og avsluttes i Mo i Rana.

Carola med vitsene – og Bjarne med trekkspillet – blir ikke de eneste godbitene hos Michael: I forbrødringens tegn skal det kåres tidenes svenske i Norge i løpet av sommeren. Carola KAN være en kandidat, men Michael får 10 navn å presentere når han går på lufta. De 10 er plukket ut av en jury. - Det blir mange gjester hver dag, og…..ja, mye koselig sommerradio, sier Michael og legger sukkende til: - Det blir neppe noen slanketur. Jeg prøvde ett år, men da jeg gikk på en kebabsmell i Arendal – ga jeg opp! "Idol-Sandra", Sandra Lyng Haugen blir også en del av P4s Hundreårsturné i sommer. På de stedene der P4s rullende studio stopper, vil Sandra opptre for publikum – og hun blir selvsagt også å høre under flere av radiosendingene.

TOR MILDES MUSIKKQUIZ

Han har knapt ristet av seg Idolfeberen før han er klar for neste store oppgave: Tor Milde skal favne hele landet i sommer, ikke bare en håndfull lovende talenter som synger vakkert fra en scene. Hvor god er nasjonen på musikk? Tor gir deg på vanlig måte – hørende og ikke seende denne gang – dommen i løpet av sommeren. P4s musikkanmelder dukker opp i "Normann og sun" – så skjerp kunnskapene – om du vil være med på dette. Tor Milde er løs – også i sommer. Programleder Jan Normann (36) kaster seg altså ut i sommeren – uten Silje Stang. De to har dannet et vellykket par i "Colosseum" siden september i fjor. I tillegg er Jan en av kanalens faste fotballkommentatorer: - Det skjer jo litt på den fronten også, ikke minst VM-kvalifiseringskampen mot Italia på Ullevaal stadion 4.juni, sier Jan.

"NORMANN OG SUN": SENDETID KL.10 – 12 FRA 13.JUNI SOMMERFROKOST MED BJØRN, TOR, LISE OG EIGIL




 SE OGSÅ:

Ekstrem uke for radiokanalene
24.05.05

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no