Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2005    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Signe Stranger fra ZTV til Energy

Programleder på ZTV, Signe Stranger, blir nå programleder på Energy

RADIONYTT.NO - 24.05.05 - KYRRE DAHL
Pressemelding: SIGNE STRANGER FRA ZTV TIL MORGENSHOWET PÅ ENERGY!

Signe Stranger er det nyeste tilskuddet til ENERGYs Morgenshow, og vil sammen med programleder Andreas Velle sørge for at ENERGYs lyttere får en bedre start på dagen. Hun kommer fra ZTV hvor hun har ledet programmet Hitpolitiet. Signe har også bakgrunn fra musikkbransjen, hvor hun har koret for bl.a. Bertine Zetlitz, Espen Lind og Rachel Stevens.

”Med Signes erfaring fra tv- og musikk bransjen for øvrig har vi stor tro på at dette vil styrke vår redaksjon betraktelig. Hennes blide og behagelige personlighet er akkurat det Morgenshowet vårt trenger nå. I tillegg er hun kvikk i replikken og kan sette gutta i Morgenshowet på plass, og det trengs en gang i blant. Vi gleder oss veldig til å få Signe med på teamet vårt”, sier Anders Opsahl, programsjef i ENERGY.

Med 400 radiostasjoner i ni europeiske land og en omsetning på 2,7 milliarder kroner årlig er børsnoterte NRJ Gruppen den største radioaktøren i Europa. NRJ Norge AS ble etablert i 1998 og hitradio-nettverket ENERGY i Oslo, Romerike, Bergen, Trondheim og Stavanger er i vekst med 300.000 ukentlige lyttere. NRJ Norge eier også Klem FM i Oslo og Trondheim. Reklamesalg for ENERGY-stasjonene forestås av Radio 1 Norge i samkjøringen «Storbyradioen».




 SE OGSÅ:

Prøvesendinger på Digitalt Mellombølge
20.05.05

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no