Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2005    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Må spise sokkene sine

Anders Van Dahl på P4 var litt for stor i kjeften og må nå gafle i seg sokkene sine.



BILDE: Anders Van Dahl "prøvesmaker" middagen. FOTO: P4

RADIONYTT.NO - 10.05.05 - KYRRE DAHL
Anders Van Dahl hadde så stor tro på låta "Wonderchild" av Christian Walz at han på P4`s kvelds-show uttalte at han ville spise sokkene sine dersom ikke låta gikk inn på Topp 5 i løpet av noen få uker. Nå er fristen ute. "Wonderchild" har vært på VG-lista i flere uker, men aldri bedre enn nummer åtte.

Det får dramatiske konsekvenser for Anders, som onsdag 11.mai mellom kl. 20 og 23 vil innta et bedre måltid, bestående av et par sokker, marinert i grillsaus. P4`s kulinariske ekspert Christer Berens er hyret inn for å sikre at måltidet blir av ypperste klasse. "Jeg og den svære kjeften min...." sier Van Dahl til radionytt.no. "Sånn jeg ser på det så kan det hende jeg oppdager noe nytt - at sokker er godt. Ta mannen som spiste en musling for første gang. Han måtte jo være ekstremt sulten for å bøye seg ned i fjæra, åpne den ekle saken og slurpe i seg guffa inni"

Radionytt.no kjenner til at Thor Arne Hvidsten i Radio Tønsberg en gang på 90-tallet spiste hatten sin på direktesending av lignende årsaker, men hvis det er noen som kjenner til tidligere gjennomførte sokke-måltider er det bare å ifra.




 SE OGSÅ:

Elendig uke for de store kanalene
10.05.05

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no