Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2005    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

P4 tidobler overskuddet

P4 hadde et driftsresultat på 10,6 millioner kroner i første kvartal. Også inntektene øker.





RADIONYTT.NO - 27.04.05 - KYRRE DAHL
Radiosjef Kalle Lisberg hadde all grunn til å smile da han la fram kvartalsresultatet for P4 Radio Hele Norge ASA i dag. En tidobling av resultatet er ikke hverdagskost, selv for pengemaskinen P4. I første kvartal var driftsresultat på 10,6 millioner kroner, mot 0,9 millioner i samme periode i fjor. Resultat før skatt på 11,4 millioner kroner.

Nå kan man si at første kvartal 2004 var en helt spesiell periode for P4, med skifte av sendere og ny konkurrent. Derfor er det enda mer oppsiktsvekkende at inntektene øker såpass kraftig som de gjør. I første kvartal melder P4 om en omsetning på 59,1 millioner kroner. Det er en fremgang på 11 millioner kroner i forhold til samme periode i fjor.

"- Vi hadde forventet en fortsatt positiv utvikling for radioreklame i 2005, men starten på året har vært bedre enn vi hadde forestilt oss. Når vi i tillegg har økt lytteroppslutningen fra forrige kvartal og opprettholder vår sterke markeds-posisjon både i lytter- og reklamemarkedet, har vi all grunn til å være fornøyde", sier P4-sjef Kalle Lisberg i en melding.




 SE OGSÅ:

Kanal 24 trenger enda mer penger
26.04.05

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no