Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2005    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

40 år med Ti i Skuddet

Lørdag er det 40 år siden den første utgaven av det populære nrk-programmet "Ti i Skuddet".



BILDE: Vidar Lønn Arnesen, Ti i Skuddets opprinnelige programleder FOTO: NRK, Jon-Annar Fordal


RADIONYTT.NO - 21.04.05 - KYRRE DAHL
Lørdag 23. April er det på dagen 40 år siden den aller første utgaven av "Ti i Skuddet, det populære hitliste-programmet på NRK. Det var Vidar Lønn-Arnesen som var programmets første programleder, og han hadde selv idèen til "Ti i Skuddet".

Lørdag skal førtiåringen feires med et tre timers jubileums-program på NRK P1. Det blir gjenhør med en rekke av låtene som har toppet lista, og en rekke artister og gjester vil hylle radioklassikeren. Og selvsagt kommer Vidar Lønn-Arnesen. Han er ikke lenger programleder for programmet, men han var med i mange år.

"– Det var ingen selvfølge at NRK skulle ha et slikt listepopprogram i 1965 og jeg husker det var med atskillige sommerfugler i magen jeg gikk inn til min sjef og spurte om å få starte et slikt program", sier Vidar Lønn-Arnesen til nrk.no. " Det var utrolig gøy og Ti i skuddet var på alles lepper. Lokalavisene skrev om oss, Ti i skuddet-besøk var en stor begivenhet alle steder vi besøkte og pågangen om å få lov til å være med og stemme var enorm", minnes Lønn-Arnesen.




 SE OGSÅ:

Elendig uke for flere radiokanaler
20.04.05

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no