Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2005    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Kommisjonen fortsetter på kanal 24

Johan Golden og Atle antonsen har skrevet under en ny kontrakt med Kanal 24.

RADIONYTT.NO - 15.04.05 - KYRRE DAHL
Pressemelding: Komikerne Atle Antonsen og Johan Golden fortsetter arbeidet med "Kommisjonen" på Kanal 24.

Hver onsdag siden i fjor sommer har humorduoen herjet i Kanal 24. Og lyttertallene har økt med hele 76 prosent siden oppstarten! Nå har Kanal 24 sikret seg de utrolig populære moroguttene i ytterligere ett år, og radarparet lover mange friske stunt og mye moro i tiden som kommer.

- Atle & Johan lager et av våre absolutt mest populære program, og vi er svært glade for at de nå har bestemt seg for å bli med videre her på Kanal 24" sier Radiosjef Jan Erik Pedersen.

"Kommisjonen" ble i sin tid nedsatt av Kanal 24 for å undersøke hva som var galt med radiostasjonen og ikke minst sørge for at kanalen fikk et langt liv i radiofaunaen. Etter nitidig granskning kom de frem til at Kanal 24 kunne hatt godt av flere lyttere og mente at en million kunne være en foreløpig realistisk målsetting.

Samtidig så de det som sin oppgave å se til at vilkårene i konsesjonssøknaden ble etterlevet slik at Kanal 24 ikke fremsto som løgnhalser og vispesnekkere. Etter et knapt halvår mente Golden og Antonsen at jobben mer eller mindre var gjort, men de fortsetter ufortrødent sitt underholdende og morsomme program som stadig flere lyttere, i 20- og 30-årene får ørene opp for.

For øvrig har Kommisjonen stått for etablering av flere lokalkontorer rundt om i det ganske land, fra Svalbard i nord til Flekkefjord i sør. Kommisjonen har også opprettet et lokalkontor i Torrevieja i Spania ettersom det stort sett er nordmenn i dette området. Det har også blitt gjennomført en rekke eksperimenter på intervjuteknikk for å gjøre kanalens journalister bedre.
 SE OGSÅ:

Radio 1 svært fornøyd med lyttertallene
14.04.05

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no