Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2005    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Lover mye lokalt innhold

Radio Prime lover en høy grad av lokalt innhold på den nye lokalradioen i Halden.





RADIONYTT.NO - 13.04.05 - KYRRE DAHL
Selskapet Radio Prime Halden AS er tildelt konsesjon for lokalradiodrift i Halden og Aremark kommuner. Radio Prime sier at de vil lage en tradisjonell lokalradio med mye lokalt innhold: "Vi ønsker å være veldig lokale med lokalt produsert innhold og mye lokal musikk", forteller Per Olav Andersen i Radio Prime til radionytt.no. Han nevner Ole Evenrud og Henning Kvitnes som artister med lokal tilknytning.

"Vi vil lage en radio for de mellom 15 og 55 år, og følge lokale nyheter, sport og arrangementer", forsetter Andersen. Han forteller at de nå vil opp en lokal programlederstab. Konseptet det er snakk om i Halden er ganske likt det som Radio Prime driver i Strømstad/Bohuslän, der Radio Prime har vært på lufta i mange år. I Sverige utgjør staben fem årsverk og radioen har gått med overskudd de siste årene.

Når det gjelder radioens inntekter er Andersen optimist: "Vi regner med at mange av våre reklamekunder i STrømstad også vil være interessert i å reklamere i Halden". "Det er for tidlig å si når vi kan være på lufta, men vi håper å være med under unionsmarkeringen i juni.", avslutter Andersen.




 SE OGSÅ:

Radio Prime får konsesjon i Halden
13.04.05

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no