Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2005    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Ny satsing på sport og nyheter i Kanal 24

Kanal 24 starter nytt sportsprogram med blant annet Ivar Hoff, Mini og Svein Mathiesen. Og Svein Tore Bergestuen blir ny programleder for Nyhetspuls.



BILDE: Svein Tore Bergestuen


RADIONYTT.NO - 07.04.05 - KYRRE DAHL
Pressemelding: Svein Mathisen, Ivar Hoff, Mini og resten av TV 2s team av fotballeksperter blir å høre på Kanal 24 fast hver søndag fremover. Når "FotballXtra" på TV 2 går av lufta kl 20.00 går ekspertene over på radio og oppsummerer runden videre i Kanal 24s sportsending "Ball og Bil".

- Vi er ekstatiske over å kunne ønske Norges beste fotballeksperter velkommen med på laget, sier programdirektør i Kanal 24, Sebastian Løberg.

Premieren på det nye programmet er førstkommende søndag. I tillegg til ekspertkommentarene blir det direkteoverføring fra TV-kampen klokka 20 og kommentarer fra fotballrundens hovedpersoner .

Som navnet tilsier er Kanal 24s trafikkredaksjon også på plass i Ball og Bil, og holder deg oppdatert på hva som skjer i trafikken utover søndagskvelden.

Ny pressemelding:

Svein Tore Bergestuen blir Kanal 24s nye debattleder og skal lede Nyhetspuls 17 fra høsten av. Bergestuen skal kjempe om lytterne og de beste gjestene mot Per Ståle Lønning, som har arvet Bergestuens gamle jobb som debattleder i P4.

- Aldersforskjellen mellom oss har ikke veldig stor betydning, men vi vurderer nok forskjellig når saker skal velges og løses. -Det blir forhåpentligvis ingen kamp mellom generasjonene, men en fair kamp å vinne lytternes gunst sier Bergestuen. Han gleder seg til spesielt til høsten valgkamp som blir bredt dekket i Kanal 24.

Bergestuen har den siste tiden arbeidet som redaktør i Amnesty, men er nok mest kjent som den sterke debattlederen i P4. Han blir vikar for Audhild Gregoriusdotter Rotevatn som til sommeren skal ut i mammapermisjon.

- Jeg gleder meg som en unge til å være med å bringe Kanal 24 videre, forteller Bergestuen entusiastisk, som håper at nettopp hans program kan være med å styrke lytterveksten radiokanalen opplever. Svein Tore Bergestuen begynner i jobben som debattleder i Kanal 24 i august, men allerede nå er han på plass i kanalen hver søndag formiddag med livssynsprogrammet "Ærlig Talt".




 SE OGSÅ:

Radio Sarpsborg feirer 15 år
07.04.05

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no