Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2005    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Ny sjef i Radio 1

SBS satser internt når de nå har valgt ny administrerende direktør i radio 1 Norge


RADIONYTT.NO - 05.04.05 - KYRRE DAHL
Pressemelding: Bente Klemetsdal, som i dag er sjef for CANAL+ i Norge og Danmark, blir ny administrerende direktør i Radio 1 og The Voice. Selskapene kontrolleres av SBS Broadcasting, som også eier TVNorge.

”Etter over fem fantastiske år i CANAL+ har jeg lyst på nye utfordringer. Radiomarkedet i Norge er i en spennende utvikling, og Radio1 har en sterk posisjon i storbyene som jeg gleder meg til å utvikle videre” sier Klemetsdal.

C More Entertainment er den ledende leverandøren av betal-TV-tjenester i Norden, med over 770 000 abonnenter i Norge, Sverige, Finland og Danmark. Selskapet har rettighetene til merkenavnet CANAL+ i de nordiske landene. I 5 kanaler tilbyr CANAL+ eksklusive tv-premierer av kinofilmer fra de store filmselskapene, prisbelønte serier og eksklusive sportssendinger fra internasjonale ligaer. C More Entertainment ble i mars 2005 oppkjøpt av SBS Broadcasting.

”Bente har bidratt sterkt til den positive utviklingen i CANAL+ og C More Entertainment. Vi ønsker henne lykke til i Radio1” sier Marc-Antoine d’Halluin, CEO i C More Group.

I Radio 1 vil Klemetsdal bli ansvarlig for den daglige driften og det redaksjonelle arbeidet i både Radio 1 og The Voice. Radio 1 Norge AS driver Radio 1 i landets fire største byer, Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger samt The Voice i Oslo og Bergen. Radio 1 Norge AS er et heleid datterselskap av mediekonsernet SBS Broadcasting, som er Skandinavias største radioaktør med hele 52 radiostasjoner. SBS Broadcasting når hele 140 millioner europeere gjennom sine radio- og tv-stasjoner. I Norge eier SBS Broadcasting også TVNorge.

”Bente er et godt eksempel på SBS’s personalstrategi. Det er viktig å stimulere og videreutvikle våre ledertalenter videre, som Bente er et godt eksempel på. Etter over fem år hos CANAL+ som Country Manager for Norge og Danmark vil Bente nå ta det overordnede ansvaret for ett av SBS’s selskaper” sier Eric Hansen, Senior Vice President, Head of Radio Division, SBS Broadcasting S.A.

pM slutt




 SE OGSÅ:

Power Hit Radio satser på golf
05.04.05

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no