Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2005    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Radio 3 skifter navn til Radio Sarpsborg

Orkla har overtatt Radio 3 og det gir stasjonen et nytt navn og ny logo


RADIONYTT.NO - 10.03.05 - KYRRE DAHL
Pressemelding: 9. april 2005 har Radio 3 Sarpsborg vært “på lufta” i 15 år. I oktober 2004 tok Mediehuset Fredriksstad Blad over som eier av Sarpsborgs lokalradio, og 1. februar 2005 flyttet ukeavisen SarpsborgAvisa inn i de nyoppussede radiolokalene i Nansensgate 11 i Sarpsborg sentrum. Tirsdag skjer en ny begivenhet i jubilantens 15-årige levetid; da skifter radiokanalen navn fra Radio 3 til Radio Sarpsborg.

- Vi ønsker at radiokanalens primærområde, Sarpsborg, skal være mer framtredende i stasjonsnavnet. Samtidig markerer navneskiftet at vi nå skal bli en seriøs utfordrer i konkurransen med å holde sarpingene oppdatert på nyheter, sport og det som ellers rører seg i Sarpsborg. Dessuten så har Orkla Media ytterligere to radiostasjoner i Østfold, Radio Fredrikstad og Radio Moss, og det er derfor naturlig at vi tilpasser vårt navn til disse.

- Hele denne våren og forsommeren skal vi bruke til å utvikle nye programposter og konsepter her på radiokanalen. Radio Sarpsborg skal være en allmenn lokalradio som alle sarpinger skal kunne ha et nært forhold til, sier ansvarlig redaktør Geir Bjørnstad.

I tillegg til lokalradio, produserer også det nye mediehuset i Sarpsborg ukeavisen SarpsborgAvisa, som totaldistribueres til 20.500 husstander i Sarpsborg kommune på torsdager. Dessuten skal Radio Sarpsborg og SarpsborgAvisa ha et felles nettsted, www.radiosarpsborg.no, som også vil bli lansert i forbindelse med navneskiftet. Der vil publikum få servert nyheter, reportasjer, konkurranser og kunne høre på en ny og utbedret nettradio.




 SE OGSÅ:

Radio 1 vant i februar
09.03.05

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no