Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2005    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Jubel-uke for NRK P1

Uke 8 ble definitivt NRK P1`s uke. Alle andre gikk ned på lyttertallene i forrige uke.


RADIONYTT.NO - 01.03.05 - KYRRE DAHL
VM på Ski ga de fleste kanalene en nedgang i uke 8, unntatt NRK P1. P1 gikk derimot opp 1 % til 40 % daglig oppslutning, viser tall fra TNS Gallup. Det er likevel et resultat på det jevne sammenlignet med fjerde kvartal 04.

Med unntak av P2 som ligger stabilt på 8 %, gikk alle andre tilbake i uke 8. Nedgangen svir nok mest for Kanal 24 som datt ned på 7 % etter to gode uker på henholdsvis 10 0g 9 %. Lyspunktet får være at P4 også gikk ned til 23 % daglig oppslutning fra 25 uka før. NRK Petre gikk 1 ned til 9 % oppslutning.

Radio 1 gikk også ned med 1 til 6 %, mens NRJ holder seg stabilt på 2 %. Og for første gang er Jærradiogruppen kommet med som egen post på de ukentlige tallene. Resultatet for Jærradiogruppens første uke er 3 %.

Hvis man ser på trender, er forrige uke mer interessant enn det det ser ut som ved første øyekast. SKi-VM trekker tradisjonellt mange til tv-apparatene og noen til NRK Radio, men oppgangen for NRK P1 er mye mindre enn tilbakegangen for de andre kanalene. Til tross for tilbakegangen var forrige uke temmelig identisk med resultatene for fjerde kvartal både for P4 og Kanal 24. Dermed viser trendanalysen at P4 og Kanal 24 fortsatt er på vei oppover, mens P1 vil holde seg stabilt.




 SE OGSÅ:

48 lokalradioer kan miste konsesjonen
28.02.05

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no