Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2005    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Nytt sendeskjema hos Kanal 24

Kanal 24 satser på bred kultur, D`sound og barneprogrammer denne våren


RADIONYTT.NO -25.01.05 - KYRRE DAHL
Pressemelding:

Ny sendetid for S.A.A.B

Mandag 31. januar endres sendetiden for flere program i Kanal 24. S.A.A.B. som til nå har startet kl. 10:00 på hverdager vil nå starte allerede kl 09:00. S.A.A.B. er vår populærkulturelle program som presenterer kultur i bredt format.

Lunsj med Lars

S.A.A.B.s nye sendetid gjør at vi får en ny to timer lang stripe mellom kl 12 og 14 på hverdager. Onsdag er dette sendetiden til Antonsen og Golden, men de fire andre dagene blir det Lars Eikanger som skal fylle sendetiden. Han skal ha en tilbakelent skråblikksending der bl a Kjetil og Kjartan blir faste gjester. Mikkel Gaup blir også å høre i denne flaten med humoristiske innslag om den samiske identitet i 2005.

Kommisjonen

Kommisjonen fortsetter sitt arbeid på Kanal 24. Kommisjonens medlemmer er Atle Antonsen og Johan Golden, de skal både finne ut hva som gikk galt med Kanal 24 og egenhendig redde kanalen. Onsdager er deres tidspunkt, og de blir å høre fra klokken 1200-1400.

D’Sound

Når kvelden røyner på, og man er klar for musikalsk balsam, tar vi deg med hjem til D'Sound. Hver mandag kl. 2200 og søndag kl. 2300 tar vi deg med hjem til Simone, Kim og Johnny i D'Sound. Der skal de saumfare hverandres platehyller og spille det beste de finner innen jazz, soul og funk.

Minipuls

Hver kveld fra 1830-1900 på Kanal24. Programleder er Gunnhild Aksnes og Lars Erik Mørk! Minipuls er en halvtime med Gunnhild og Lars Erik. De forteller deg om hva som har skjedd i nyhetene, og hvordan dette angår de som er mellom 6 og 10 år. Gunnhild har også Plankehytta og Lars Erik er vanligvis nyhetsanker for Nyhetspuls. De skal snakke med politikere, kjendiser og myndighetspersoner for å svare på spørsmål fra og for barn. Lilleputtredaksjonen stikker også innom med sportssaker fra barne- og ungdomsmiljøet.

Kultursatsing på Kanal 24

3. januar startet "Kulturmix" på hverdager kl 18.00. Programmet varer en halv time og skal ta for seg tradisjonelt kulturstoff som bokanmeldelser, teateranmeldelser, anbefalte kulturopplevelser og design - for å nevne noe. Programmet skal ledes av Annette Walter Numme.

PM Slutt




 FORRIGE SAK:

Overskudd for satelittradio
25.01.05

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no