Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2005    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Orkla og A-pressen kniver om radionyheter

Overraskende momenter fører til radionyhetskrig mellom Orkla og A-pressen.


RADIONYTT.NO -24.01.05 - KYRRE DAHL
Pressemelding:

Dagens Nyheter ønsker ekspansjon

Jærradioen og A-Pressens tilbud om riksnyheter ”Dagens Nyheter” ønsker nå å tilby tjenesten sin til flere stasjoner. - Vi registrerer at nyhetstjenesten ”Riksnytt” er solgt fra Radio 1 til Orkla, og at alle radioer som har avtale med ”Riksnytt”, nå står fritt til å velge en annen leverandør, sier administrerende direktør i Gardermoen Interaktiv, Tønnes Steenersen. Gardermoen Interaktiv produserer ”Dagens Nyheter”.

- Radio 1 har sendt et brev til de radioene som sender ”Riksnytt”, og ber om et svar om hvem som blir med videre innen 10. februar. Vi anbefaler at de radioene som ønsker riksnyheter tar kontakt med oss for å høre hva vi kan tilby, før de bestemmer seg for hva de gjør videre, legger Steenersen til. - ”Dagens Nyheter” lages etter samvirkemodellen, og vi ønsker å bygge opp et nettverkssamarbeid som betyr inntekter for de radioene som kan dokumentere lyttertall.

- A-Pressen og Jærradiogruppen mener at vi nå har en nyhetsstjeneste som er fullt konkurransedyktig, og det er mulig å få tilsendt en prøve på nyhetene ved å ta kontakt med oss i Gardermoen Interaktiv, eller lytte på websendingene til for eks. Radio Grenland (www.ta.no), legger Steenersen til.

PM Slutt




 FORRIGE SAK:

Tone-Lise Skagefoss blir ny musikksjef i Kanal 24
19.01.05

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no