Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2005    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Våren på Kanal 24

Svein Tore Bergestuen og Lisa Tønne er blant nyhetene denne våren på Kanal 24


RADIONYTT.NO -13.01.05 - KYRRE DAHL
Pressemelding:

Lisa Tønne, Christian Vennerød, D’sound og Svein Tore Bergestuen er blant de kjente stemmene som skal prege Kanal 24s nysatsinger denne vinteren. Et år etter oppstarten legger radiosjef Jan Erik Pedersen siste hånd på den nye programkabalen og håper med dette at den ambisiøse konsesjonssøknaden langt på vei er innfridd.

Kanal 24 har lagt opp et omfattende program for å møte konsesjonskravene. Økt satsing på barne- og ungdomsprogrammer, kulturprogrammer og livssynsprogrammer, samt program for det flerkulturelle Norge og de ”nye” eldre er noen av de områdene som kanalen nå har fått på plass. – Vi har jobbet over tid, og har vært takknemmelige for å ha fått denne tiden. For oss har det vært viktig å ikke komme frem til lettvinte løsninger for å svare på et minimum av konsesjonsforpliktelsene, men faktisk få på plass programmer med kvalitet. Selv om noen av temaene kanskje kan oppfattes som smale, ønsker vi å gi dem bredere appell, sier radiosjef Jan Erik Pedersen i Kanal 24.

Lytterne skal i 2005 tilbys et spennende programtilbud med blant annet flere nye stemmer. Lisa Tønne, Mikkel Gaup, Lars Eikanger, Svein Tore Bergestuen og D’sound er noen av de nye programvertene kanalen kan by på. Lisa Tønne skal sammen med Sarah Natasha Melbye lede et nytt program for og om innvandrere i Norge, mens Mikkel Gaup skal gi oss daglige innblikk i den samiske levemåten anno 2005. Christian Vennerød har tatt på seg oppgaven å lede et program for de ”nye eldre”, mens gruppa D’sound er på luften med et program om soul og funk. Svein Tore Bergestuen, tidligere kjent fra debatt- og aktualitetsprogrammer på P4 og TV Norge, skal samle lyttere og gjester til en samtalestund om moral, etikk og livssyn i 2005. – Programmet skal ikke nødvendigvis være om religion og livssyn, mer om gjestens valg av vei i livet. Vi ønsker å gå dypere i mennesket og skape mer enn en overskrift og en ingress, forteller Bergestuen.

I tillegg til de helt nye programmene blir det ytterligere styrking av nyhets-, musikk- og kultursatsingene til kanalen. – Vi er stolte og har store forventninger til de nye programmene som nå skal på luften. Vi skal fortsatt satse videre på det som har vist seg å fungere, som for eksempel humorprogrammene og nyhetssendingene våre, men i tillegg krydrer vi sendetiden med flere nye programmer og stemmer, forteller programdirektør i Kanal 24, Sebastian Løberg.

PM slutt




 FORRIGE SAK:

Helt Texas i Radio Tri
13.01.05

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no