Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2005    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Radiostøtte til katastrofe-ofrene

Flere radiostasjoner samler inn penger eller gir av egen kasse til ofrene for flodbølge-katastrofen i Asia.


RADIONYTT.NO -04.01.05 - KYRRE DAHL
Det er mange som vil hjelpe alle de 100 000-vis av mennesker som er rammet av flodbølge-katastrofen i Asia. Også norske radiostasjoner vil bidra, på forskjellige måter:

P4 gir en million kroner i en bedrifts-stafett: "Radiosjef Kalle Lisberg åpnet i dag bedriftsstafetten med å gi en million kroner til flomofrene i Sørøst-Asia. - P4 vil med dette oppfordre også andre norske bedrifter til å bidra, sa Lisberg under "Michael Direkte" på P4. Aksjonen avsluttes under idrettsgallaen på Hamar lørdag. Organisasjonene som står bak bedriftsstafetten er Redd Barna, Caritas, Kirkens Nødhjelp, Plan Norge, CARE, Norges Røde Kors, Norsk Folkehjelp, Flyktningerådet, Forut, Strømmestiftelsen og Utviklingsfondet."

Radio 1 setter i gang en auksjon til inntekt for flomofrene: "Frokostshowet på Radio 1 Stavanger samler inn penger til Røde Kors! I forbindelse med naturkatastrofen i Sørøst asia har Frokostshowet med Kjartan Kopren & Andreas Simonsen malt 2 kreative malerier som nå skal auksjoneres bort. Dette skjer i samarbeid med Kulissemakeriet. Alle inntekter går til Røde Kors Vi oppfordrer alle til å gå inn på Radio 1.no og gi bud for å samle inn penger til ofrene for flodbølgen i Sørøst-Asia. Auksjonen starter i morgen tidlig. "

Radio 102 i Haugesund arrangerte en innslamlingsaksjon nyttårsaften: "Radio 102 i Haugesund samlet inn hele 406.451 kroner i løpet av den siste dagen i 2004. Gaven går i sin helhet til Røde Kors sitt hjelpearbeid i Asia."

P5 Solungen i Hedmark holder innsamlingsaksjon: "P5 Solungen skal ha innsamlingsaksjon for flom ofrene på lørdag 08.01.05 Det blir bl.a. besøk av noen som var i området når katastrofen inntraff. Vi kjører også reklame for Røde Kors selvsagt gratis."

Dette er bare noen eksempler: Radionytt.no oppfordrer alle til å gjøre denne listen lenger.....




 FORRIGE SAK:

Nyhetene får du først på Radio Tønsberg
03.01.05

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no