Nyheter:
TILBAKE TIL.....UTENRIKS 2004    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

SVERIGE: Bandit tilbake på lufta i Stockholm

Den legendariske rockestasjonen Bandit er tilbake på lufta i Stockholm.


RADIONYTT.NO -03.11.04 - KYRRE DAHL
Mandag kunne Nya Bandit Rock høres på Fm 106,3. Dette er den frekvensen Power Hit Radio sendte på tidligere, og der Power 106 overtok for et par måneder siden, etter at NRJ sendte et par måneder på den samme frekvensen før det.

Forvirret? Det er nok mange andre også, men ifølge Dagens Media har det hele vært nøye planlagt av MTG Radio. Etter samarbeidsavtalen med NRJ i sommer, ble det bestemt at Power Hit Radio, som hadde samme format skulle legges ned. I begynnelsen var det uklart hva frekvensen skulle brukes til, slik at NRJ ble sendt både på sin vanlige frekvens og på 106,3. Deretter dukket Power 106 opp på frekvensen, men det var bare en skinnmanøver, for MTG Radio jobbet på den samme tiden med å gjenåpne Bandit.

På fredag skjedde det plutselig ting, forteller Dagens Media: "I fredags tystnade hip hop-musiken för att under helgen ersättas med ett "extrainsatt Efterlyst" med Hasse Aaro för att spåra den stulna radiostationen. En lösning utlovades till måndagen och sedan tidigt i morse ljuder Nya Bandit Rock på 106,3.

Bandit er en av de mest legendariske lokalradiostasjonene, med et rockeformat som skilte seg kraftig ut fra alle de andre stasjonene. Bandits slogan var "Radio in Sweden Sucks ­ We Suck Less". Stasjonen ble lagt ned for åtte år siden.









 FORRIGE SAK:

Dobbel nedtur for Capital, mens BBC holder stand
28.10.04

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no



 Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info


 TVNytt.no: