Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2004    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

All Time High for NRK P1

Mens "alle" er opptatt av krigen mellom Kanal 24 og P4 , har NRK P1 gått hen og satt ny rekord. Aldri tidligere er det målt så bra lyttertall for P1 som i tredje kvartal.


RADIONYTT.NO -18.10.04 - KYRRE DAHL
På hverdager lytter 41 % av alle nordmenn på NRK P1, og hvis vi inkluderer helgene er tallet 39 % oppslutning for P1. Det viser tall fra TNS Gallup for tredje kvartal 2004. Det gjør ikke bare P1 til landets største radiokanal uansett måletype, men det er også en all-time high for P1. Ikke siden målingene ble startet er det målt så høy oppslutning for P1, ifølge nrk.no. ( red.anm: det er grunn til å tro at oppslutningen var større før fjernsynet kom, men da var det ikke målinger)

"Dette er fantastisk. Vi hadde eit godt år i fjor og har lagt stein på stein. Ikkje bare får vi fleire lyttarar, vi held også oppe lyttartida. Vi i P1 er audmjuke. Det skal sterk rygg til å bere slik medgang", sier P1-sjef Tommy Hansen.

Han tror endringer i sendeskjemaene er noe av årsaken til fremgangen: " Vi har rydda opp i helgeflatene - fått på plass 20 spørsmål, Ryk og reis, og utvida Mellom himmel og jord.", sier Hansen.




 FORRIGE SAK:

Kanal 24 trenger enda mer penger
13.10.04

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no