Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2004    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Extreme Makeover - Nå også på radio

NRK Petre starter i dag sin utgave av Extreme Makeover - og denne gang er det ørene som skal få seg en "makeover"


RADIONYTT.NO -18.10.04 - KYRRE DAHL
Pressemelding:

Mandag 18 . oktober er det premiere på vår ”reality serie”, Extreme makeover, hvor vi skal finne den personen som har bruk for en totalrenovering av platesamlinga si. Folk kan melde seg på sjøl, eller sladre på en kompis som har en nitrist bunke med plater hjemme. Finalen går 12. november, hvor en av finalistene får besøk av P3-patrulien på direkten. De første ukene blir det påmelding, kandidater på luften, og blant annet P3-folk som viser rødmende fram eget ugress fra samlingene sine.

Gjennom hele kampanjeperioden vil vi ha utvidede sendinger på fredag, med jurymøter på lufta. Fredag 5. november skal vi ha åtte finalister klare, de blir vi bedre kjent med i løpet av den kommende uken - før to personer er klare for den store finalen.

Extreme makeover skal sendes hos Christine, Marius og Bjørn Tore. De tre programlederne utgjør sammen med musikksjef Håkon Moslet juryen i Extreme makeover på P3. Premien, 100 kremalbum som du bare må ha i samlinga, er satt sammen av musikkfolene i P3, under Moslets ledelse. Påmelding skjer via nrk.no/p3

PM slutt




 FORRIGE SAK:

Kanal 24 trenger enda mer penger
13.10.04

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no