Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2004    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Tidens krav kjøper 1 Fm Kristiansund

A-presseavisa Tidens Krav har kjøpt opp lokalradioen i Kristiansund i konkurranse med Orkla. Med på kjøpet går også Radio Hemne.


RADIONYTT.NO -30.09.04 - KYRRE DAHL
A-pressen og Orkla fortsetter å konkurrere om lokalradioe. I forrige uke kjøpte Orkla-eide Romsdals Budstikke 1 Fm Molde, og nå har Tidens Krav kjøpt 1 Fm Kristiansund. Ifølge Tidens Krav har de kjøpt nærradioen i Kristiansund av selskapet Hebo Holding AS i konkurranse med blant annet Orkla-eide Romsdals Budstikke. Det er ialt tre selskap knyttet til radioen som selges: Kristiansund Nærradio, Radio Hemne og Radio 1 Kristiansund.

Overtakelsen vil gi Tidens Krav-selskapet en meget viktig posisjon på Nordmøre, skriver bransjeavisa Journalisten. Konsesjonen til å sende nærradio omfatter i tillegg til de 13 nordmørskommunene, også kommunene Hitra, Frøya, Hemne og Snillfjord i Sør-Trøndelag. De fire siste med konsesjonen til Radio Hemne. De tre selskapene som TK nå har kjøpt, har sju ansatte fordelt på cirka 3,5 årsverk. Profilen er musikkradio rettet inn mot yngre lyttere. Med en daglig oppslutning på 25 prosent av nedslagsfeltet, var den i fjor den nærradioen med nest høyest daglig lytting i hele landet.




 FORRIGE SAK:

Radio City satser på morgenshow
29.09.04

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no