Nyheter:
TILBAKE TIL.....UTENRIKS 2004    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Nederland: Talpa gjør det skarpt

Talpa Radio International er vinneren på den siste lyttermålingen i Nederland. Radio 538 holder seg fortsatt godt foran Sky Radio


RADIONYTT.NO -29.09.04 - KYRRE DAHL
Etter mange år på toppen av lista i Nederland, ble Sky Radio nylig forbigått av Radio 538, som er Talpa Radio Internationals flaggskip i Nederland. Også denne gangen er Radio 538 den mest populære radiostasjonen i Nederland, med en oppslutning på 12,2 %. Det er riktignok ned 0,2 % fra forrige måling, men så er det også ferietid. Tallene gjelder henholdsvis juli og august og er utarbeidet av Intomart GfK. Talpas andre stasjon, Radio 10 Gold, gjør det også bra, med en fremgang på 0,3 % får kanalen en oppslutning på 5,1 %, og er dermed landets sjette største radiostasjon. Like bak kommer Nordzee Fm, også det en Talpa-kanal. En oppgang på 0,2 gir Nordzee en oppslutning på 4,8 %.

Sky Radio er nummer to med en oppslutning på 10,8 %, også det ned 0,2 %. Alle de nevnte kanalene er kommersielle, først på tredje plass finner den første statlige kanalen, Radio 1, med 10,1 %. På den annen side har Radio 1 en kraftig fremgang, opp hele 1,1 %. Men for statlige 3Fm er tallene katastrofale, ned 1,2 % til en oppslutning på 5,7 %.

Erik De Zwart, direktør for Talpa Radio International er godt fornøyd, og særlig glad for tallene til Radio 10 Gold: " A year ago, after losing its FM frequencies Radio 10 Gold was in a precarious state. But we've worked hard and been successful in ensuring the station's survival, and we're seeing the fruits after getting the strong 1008 kHz frequency", sier han til Media Network.




 FORRIGE SAK:

Sverige: Samarbeider om morgenshowene
21.09.04

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no