Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2004    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Petre satser helt på Quart

NRK Petre sender i år 40 timer radio fra Quartfestivalen . Det er kanalens største festivalsatsing noensinne.


RADIONYTT.NO -02.07.04 - KYRRE DAHL
Ifølge Quart-festivalen selv har de i år tidenens beste program, og NRK satser derfor sterkere enn noensinne med radio fra Kristiansand i perioden 6. - 10. juli. hentet fra nrk.no: I løpet av den andre uka i juli sender NRK Petre nærmere 40 timer radio fra Quartfestivalen i Kristiansand.

Bærebjelkene er Are og Odins daglige, direktesendte show fra Gravane, og maratonsendingene på kveldstid med de beste konsertene og PetreKlubb live fra Rederiet."

"I god Petre-tradisjon bidrar vi til festivalens innhold med daglige show i Gravane. Are og Odin følger i fotsporene til XL og Karate når de inviterer til synging, synsing og ”halloi her” hver dag mellom kl. 13 og 14 "

"Kl. 20.00 skal Siri Narverud Moen, reporter Torstein Paulsen og vaktsjef Kari Romøren sørge for at du der hjemme får med deg det du ikke kan gå glipp av. Første del av Quartspesial er nemlig viet til direkte- overføringer fra konserter, artistintervjuer og stemningsrrapporter fra festivalen, fra køene, fra campen og flørten på gressplenen. "

"I år forlenger vi sendetida helt fram til klokka 03.00 alle dager under Quart-festivalen. Mens publikum er på vei tilbake fra Odderøya setter vi over til PetreKlubb på Rederiet – der Dj Friendly presenterer profilerte Petre-dj’s sammen med stjernespekkende, engelske navn og gjester. "




 FORRIGE SAK:

Riksnytt satser på sommerradio
01.07.04

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no