Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2004    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Radio Hamar overtar Kanal 1 Elverum

Hamar Media, som også eier Radio Hamar, har kjøpt lokalradioen i Elverum, Kanal 1.


RADIONYTT.NO -29.06.04 - KYRRE DAHL
Hamar Media har kjøpt 100 % av aksjene i Kanal 1 Elverum. Hamar Media er mest kjent som eier av Hamar Arbeiderblad (HA), men de eier også lokalradioen i Hamar, Radio Hamar. Dermed er det duket for et omfattende samarbeid mellom de to lokalradioene, som begge ligger i Hedmark.

"Kjøpet av Kanal 1 Elverum vil styrke både Radio Hamar og HA.", forteller konsernsjef i Hamar Media, Roger Bjuling. "Elverum ligger i vårt nedslagsfelt for avisa, og i nabo-området for Radio Hamar, så det var en naturlig ekspansjon", sier Bjuling til radionytt.no. Hamar Media er eid av en rekke lokale foreninger, samt A-pressen som eier 20 %.

Radiostasjonene vil foreløpig fortsette som før, men de nye eierne varsler tettere samarbeid, særlig når det gjelder marked og adminstrativt: "Tilsammen har disse to stasjonene over 55 000 lyttere i uka", forteller daglig leder i Radio Hamar, Kai Morten Habberstad. "Det betyr at vi gjennom et samarbeid kan gi våre annonsører et bredere publikum." "Både Radio Hamar og Kanal 1 Elverum er formatert som hitradioer", og dette har vi ingen planer om å forandre på" sier Habberstad til radionytt.no. Han vil derimot ikke utelukke at det kan bli snakk om tettere samarbedi også redaksjonellt.




 FORRIGE SAK:

Mer samarbeid mellom TVNorge og Radio 1
24.06.04

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no