Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2004    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Nedtur for Kanal 24 og Petre

Kanal 24 mister lytteroppslutning i forhold til april. Det viser nye tall fra TNS Gallup. Eneste trøst for K24 er at Petre mister enda flere lyttere.


RADIONYTT.NO -11.06.04 - KYRRE DAHL
Kanal 24 taper 1 % daglig oppslutning på lyttertallene for mai, og er dermed tilbake på 6 % daglig oppslutning, etter en liten oppgang i april. Men, den store overaskelsen denne gangen er NRK Petre, som går tilbake med 2 % til 7 % daglig oppslutning. Det er et dårlig tall for en kanal som stortsett har ligget rundt 9 % oppslutning de siste årene.

Lokalradioene kan glede seg over 1 % fremgang til 15 %, og NRK P2 klarer også et sikre seg 1 % fremgang til 7 % daglig oppslutning. Det betyr at P2 nå er like stor som Petre, og større enn Kanal 24. Mens de to største kanalene har stabile lyttertall, NRK P1 på 37 % og P4 på 21 %.

"- Etter en normalisering av lyttertallene de siste månedene er det meget tilfredsstillende å se at vi opprettholder vår høye oppslutning i befolkningen", sier Radiosjef Kalle Lisberg i P4. "- Vi er veldig godt fornøyd med å ligge på dette nivået", sier Lisberg.

Også NRK er fornøyd med disse tallene: "- Dette er vi svært godt fornøyd med. NRK-kanalene har hatt en god og stabil oppslutning i hele år og den posisjonen ser ut til å bli varig", sier radiosjef Nils Heldal i NRK i en pressemelding.




 FORRIGE SAK:

Fotball-EM på norsk radio
11.06.04

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no