Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2004    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Lisberg raser mot Kanal 2(4)

P4-sjef Kalle Lisberg raser mot Kanal 24`s flytteplaner , og mener at konsesjonen må leveres inn. P4 vil også ha tilbakebetalt konsesjonsavgiften.


RADIONYTT.NO -10.06.04 - KYRRE DAHL
"– Kanal 24 bør nå levere konsesjonen tilbake", sier P4-sjef Kalle Lisberg til Dagens Næringsliv idag. Årsaken er Kanal 24`s planer om å flytte deler av radioproduksjonen til oslo og samordne mer av produksjonen med TV2. "Kanal 24s planer om å flytte et radiostudio til TV 2-huset, bryter definitivt med konsesjonskravene", sier Lisberg. Han mener at Kanal 24 er i ferd med å bli "Radio 2".

Som kjent mistet P4 sin konsesjon til Kanal 24 fordi sistnevnte leverte en bedre søknad. "– Vi ser en helt annen form for organisasjon og radiovirksomhet enn den har lovet å levere. Vi forventer at Kanal 24 strekker våpen og leverer tilbake konsesjonen, eller at myndighetene lyser ut konsesjonen på nytt", sier Lisberg til DN.

Samtidig forlanger en av P4-eierne, Endre Røsjø, at Staten betaler tilbake hele eller deler av P4`s konsesjonsavgift på 90 millioner kroner. I et brev til kulturminister Valgerd Svarstad Haugland begrunner han kravet med Kanal 24`s flytteplaner.




 FORRIGE SAK:

Kanal 24 kalt inn på teppet
09.06.04

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no