Nyheter:
TILBAKE TIL.....UTENRIKS 2004    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

DANMARK: Nazi-radio tjente på støtte-kutt

Pengene strømmer inn til Nazi-radioen Radio Oasen i Danmark, etter at myngighetene kuttet den statlige støtten til radioen.


RADIONYTT.NO - 03.06.04 - KYRRE DAHL
I Danmark får endel ikke-kommersielle lokalradioer drifts-støtte fra myndighetene. Det gjorde også den såkalte Nazi-radioen Radio Oasen, men for kort tid siden mistet Radio Oasen den statlige støtten, skriver radionyt.dk. Men, konsekvensen av kuttet ble nok noe annerledes enn det myndighetene hadde regnet med. Pengene strømmer nemlig inn til naziradioen, som nå vil utvide sin sendetid.

""Siden vi fik frataget støtten, har vi modtaget en del større pengebidrag fra sympatisører. Og der er endda garvede radiofolk, der nu stiller ekspertise og udstyr til rådighed. Så fratagelsen af tilskuddet betyder faktisk, at vi nu har penge til at producere endnu flere radioudsendelse", sier leder Jonni Hansen til avisen Urban. Ettersom det ikke er andre som ønsker sendetiden, er det store sjanser for at ønsket blir innvilget, og Radio oasen blir dermed den største ikke-kommersielle lokalradioen i Danmark, ifølge radionyt.dk



 Forrige utenriks:

DANMARK: 10 nye rikskanaler i Danmark
18.05.04

 Søk i radionytt.no


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Info og påmelding

 Tips radionytt.no

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no