Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2004    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Full krangel om død sendetid

Radio Tango raser over at Radio Latin Amerika har innstilt sine sendinger og lar frekvensen ligge død store deler av dagen.


RADIONYTT.NO -23.04.04 - KYRRE DAHL
Mandag stanset lokalradioen Radio Latin Amerika i Oslo sine sendinger på FM 105,8. Grunnen til nedleggelsen er ifølge radioens ledelse, uoverenstemmelser mellom stasjonen og Statens medieforvaltning og Kultur- og kirkedepartementet.

Nå reagerer de andre radiostasjonene som sender på samme frekvens at sendetiden blir lagt død uten at andre slipper til. Ifølge Radio Tango har de forsøkt å komme til en løsning, men fått beskjed om at Radio Latin Amerika vil la det være stille i din sendetid. "alle som jobber med radio vet hvor skadelig det er når en frekvens er død i lange perioder om gangen", sier ansvarlig redaktør i Radio Tango, Michael Breines Oredam.

"Radio Tangos holdning nå er at vi skal gjøre vårt ytterste for enten å få Radio Latinamerika til å sende igjen eller få omfordelt sendetiden på frekvensen. Vi tar det meget seriøst når frekvenskollegaer går i et direkte angrep og truer drift og arbeidsplasser." sier Oredam i en pressemelding.




 FORRIGE SAK:

Hva radiostasjonene selv mener
22.04.04

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no