Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2004    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Kamp om frekvenser i Vestfold

Både Kanal 24 og P4 vil i løpet av året sette opp flere nye sendere i Vestfold.


RADIONYTT.NO - 30.03.04 - KYRRE DAHL
Vestfold er et av de mest spesielle fylkene i Norge, når det gjelder radiosendere. Det er nemlig ingen av de kommersielle radiokanalene som har hovedsendere i fylket. Vestfold dekkes i hovedsak av sendere fra Skien, Halden, Oslo og Kongsberg. Etter at sendernettene ble lagt om, har det blitt såkalte skyggeområder i flere deler av fylket. Både P4 og Kanal 24 kjemper derfor om frekvenser og sendere som skal dekke Vestfold bedre.

Foreløpig ligger P4 best an i løypa, og åpner en ny sender i Larvik i løpet av april. Frekvensen blir FM 102, og vil dekke et skyggeområde i Larvik by, forklarer teknisk direktør i P4, Hans Petter Danielsen til radionytt.no. Han forteller at P4 har fått flere telefoner fra folk på østlandet som har fått dårligere dekning etter at sendernettene ble lagt om ved nyttår.

Kanal 24 har søkt om en ny sender i Tønsberg, som trolig vil komme i gang i løpet av våren på frekvensen 98,8. "– Vestfold er et befolkingstett og viktig område for oss, og endelig har vi kommet frem til en teknisk løsning som skal sikre best mulige forhold", sier teknisk direktør i Kanal 24, Geir Malmnes i en pressemelding. Han varsler at de vil forsøke å bedre dekningen også i Sandefjord, Larvik og Holmestrand.




 FORRIGE SAK:

NRK vil sende porno på radio
29.03.04

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no