Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2004    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Jan Karlsen blir Commercial Director i Radio 1

Tidligere adm. direktør i Mediacom Jan Karlsen er ansatt som Commercial Director i Radio 1.


RADIONYTT.NO - 03.02.04 - KYRRE DAHL
Pressemelding

Den nye konkurransesituasjonen har sett dagens lys, og for Radio 1s del indikeres det at den sterke posisjonen i storbyene står fast. Nå forsterker Radio 1 sin kommersielle side med Jan Karlsen som Commercial Director. I denne stillingen vil han ha det totale ansvaret for radiokanalens salg og research samt markedskommunikasjonen rettet mot annonsører og mediebyråer.

Administrerende direktør Johan Willander er svært fornøyd med ansettelsen av Jan Karlsen. ”Jan har en faglig tyngde og bred erfaring i norsk mediebransje. Med sin bakgrunn kjenner han svært godt til prosessene mellom media, mediebyrå og annonsører, og kan bidra til at Radio 1 i enda større grad blir det optimale medievalg for norske annonsører” sier Johan Willander.

SBS Broadcasting som i høst ble ny eier av Radio 1-gruppen satser nå sterkt på det nordiske radiomarkedet. Jan Karlsen blir dermed en del av SBS Radio`s nordiske salgsledelse.

Jan Karlsen ser frem til å ha en sentral rolle i det nye radiolandskapet. ”Norsk radiobransje har gått inn i sitt mest spennende og ikke minst avgjørende år noen sinne. Radio 1 har en sterk og unik posisjon med et konsept jeg har stor tro på. Når en sterk eier som SBS satser tungt på både radio og ikke minst synergier mellom radio og tv-mediet blir det ekstra spennende. P4 og Kanal 24 vil få det tøft i storbyene i år” sier Jan Karlsen Jan Karlsen starter i stillingen 16. februar.
PM Slutt




 FORRIGE SAK:

Radiokrigen fortsetter: NRK taper lyttere
29.01.04

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no