Nyheter:
TILBAKE TIL.....UTENRIKS 2004    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Katastrofetall for BBC Radio 1

BBC`s ungdomskanal Radio 1 har for tredje gang på rad rekordlave lyttertall, og har mistet en halv million lyttere i fjerde kvartal.


RADIONYTT.NO - 29.01.04 - KYRRE DAHL
Lyttertallene for fjerde kvartal fra Rajar er ikke hyggelig lesning for BBC Radio 1. Stadig færre lytter til BBC`s ungdomskanal, og kanalen har mistet en halv million lyttere bare i løpet av det siste kvartalet. Dette er tredje kvartal på rad at Radio 1 får rekordlave lyttertall. BBC Radio 1 har nå "bare" 9,4 millioner lyttere ( pr. uke ) og det er ned over 1 million lyttere fra fjerde kvartal 2002.

For de andre BBC-kanalene er det adskillig bedre. Radio 2 økte med 700 000 lyttere, til 13,1 millioner lyttere, og BBC Radio Five Live kunne også notere seg en økning på 400 000 lyttere til totalt 6,1 millioner.

For de kommersielle kanalene var det Talksport som hadde den største tilbakegangen. 500 000 lyttere i minus på ett år er dramatisk for en kanal som har 1,9 millioner lyttere. Også Virgin radio og Classic Fm har mistet lyttere i fjerde kvartal. I London er Capital Fm fortsatt størst med 2,3 millioner lyttere, mens Heart Fm spiser innpå og har nå 1,9 millioner lyttere




 Forrige utenriks:

DANMARK: Radiovert kåret til Danmarks lekreste
23.01.04

 Søk i radionytt.no


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Info og påmelding

 Tips radionytt.no

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no